Service pakketten

Onze pakketten

Een passende service maakt het verschil tussen een goed evenement en een onvergetelijke belevenis. Om je vast op weg te helpen hebben we daarom een aantal servicepakketten ontwikkeld die je makkelijk kunt afstemmen op jouw eigen behoefte!

PAKKET 1

STARTER

Jij zorgt voor de sfeer, wij zorgen voor de verfrissing. Bestel je drank zes weken voor je evenement en vertel ons hoeveel koelcontainers je nodig hebt, inclusief de specifieke drankverdeling per container. Jij bepaalt waar en wanneer we de koelcontainers moeten plaatsen.

Op de dag van levering controleer je samen met een van onze Pro-drinks medewerkers de inhoud van de containers, zodat alles tot in de puntjes is voorbereid. En als het feest voorbij is, komen wij de containers weer ophalen. Wij zorgen voor het lossen en tellen, zodat jij zonder zorgen kunt nagenieten van je succesvolle evenement.

PAKKET 2

BASIC

Je hebt het druk genoeg met de organisatie van je evenement, gelukkig hoef je niet na te denken over je bars en dranken. Wij zorgen voor koelcontainers, bars en taps, en plaatsen deze waar en wanneer jij ze nodig hebt. Twee maanden voor je evenement geef je ons door welke bruikleenmaterialen je nodig hebt, zoals het aantal bars, taps, koelkasten en biertanks. Zes weken voor de grote dag plaats je jouw drankbestelling. Je vertelt ons hoeveel koelcontainers je nodig hebt en hoe de drank verdeeld moet worden.

Op de dag van levering check je samen met een van onze leidinggevende de inhoud van de koelcontainer. En als het feest voorbij is, halen wij alles weer op. Wij lossen en tellen de containers, zodat jij je kunt richten op de succesvolle afronding van je evenement.

PAKKET 3

PREMIUM

Voor jouw evenement leveren wij niet alleen de drank in koelcontainers, maar zorgen we ook voor alle benodigde bars, taps, koelkasten en biertanks. Jij bestelt deze materialen en de drank, en wij leveren alles vanuit onze eigen groothandel. Laat ons weten waar en wanneer we alles kunnen plaatsen met behulp van een plattegrond die jij aanlevert.

Tijdens het evenement nemen onze leidinggevenden de touwtjes in handen. Zij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt, terwijl jij je richt op het barpersoneel. Na afloop zorgen wij voor het ophalen, lossen en tellen van de containers. Laat de complete horeca-handeling maar aan ons over; jij kunt je concentreren op het succes van je evenement.

PAKKET 4

COMPLEET

Ons meest gekozen pakket en dat waar wij in uitblinken. Twee maanden van tevoren geef je ons de details: hoeveel bezoekers je verwacht, wat voor publiek het is, welk assortiment je wilt aanbieden, en de opening- en sluitingstijden. Stuur ons ook een plattegrond van het evenement.

Met deze informatie ontwerpen wij een productieplan dat naadloos aansluit op jouw evenement. We bespreken het samen met jou om ervoor te zorgen dat alles perfect is afgestemd op jouw wensen.

Wij zorgen voor een sterk merkaanbod van dranken, stijlvolle bars, ervaren teamleiders en professioneel barpersoneel,  zodat jouw publiek optimaal bediend wordt en de omzet gemaximaliseerd. Met Pro-drinks heb je de garantie van een vlekkeloze horecaproductie die bijdraagt aan het succes van jouw evenement.