Horeca Productie

Het zit in ons DNA

Pro-Drinks is een familie bedrijf gevestigd in het westen van Nederland wat zich richt op het verzorgen van de catering in de evenementenbranche. Door onze jarenlange ervaring van het cateren op veel verschillende evenementen en concerten hebben we een groot netwerk opgebouwd en werken we met zeer betrouwbare partners samen. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche.

Wij zijn inzetbaar bij groot- en kleinschalige evenementen. De kick is om met een groep gemotiveerde mensen bezoekers zo snel en netjes mogelijk te voorzien van hun drankje. Onafhankelijk van hoe veel bezoekers er zijn.

Dit doen we met een team van ervaren, enthousiaste mensen waarbij het organiseren van events in ons DNA zit.

Heb je vragen?

Heb je vragen over het cateren van uw evenement of ben je ergens anders in geïnteresseerd? Laat het weten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

+31 (0)75-3030034
info@pro-drinks.nl

Efficiëntie, professionaliteit, prijs, flexibiliteit.

Dat vormt de kwaliteit van Pro-Drinks, waardoor je het hoogste rendement behaald, dat uiteraard niets afdoet aan de uitstraling van jouw evenement. Door onze kwaliteit onderscheidt je jezelf van andere evenementen. Pro-Drinks is een horecapartij die kan denken als een festivalproducent.

Tevens kunnen wij jouw evenement voorzien in materialen als ongebrande taps, klapbuffeten, koelcontainers of het leveren van dranken. Van transport tot installatie en advies op maat, wij kunnen jou volledig ondersteunen. Kijk voor meer informatie rond op onze website of neem contact op via ons contactformulier.