Opslag voor Koelcontainers

Opslag voor Koelcontainers

Komt u ruimte te kort voor uw koelcontainer?

Bent u in het bezit van een koelcontainer of misschien meerdere koelcontainers? Komt u ruimte te kort, maar wil u de container of containers niet verkopen? Dan bent u hier op het juiste adres. Pro-Drinks beschikt over een groot terrein, hierdoor hebben wij plek over voor onder andere koelcontainers. Wij bieden u de mogelijkheid om de koelcontainer(s) bij ons te plaatsen. Van een 10 ft koelcontainer tot een 40 ft koelcontainer, alles is mogelijk.

Waar staat uw container?
De container zal geplaatst worden op ons terrein, dit terrein bevindt zich in Zaandam, dichtbij Amsterdam.
Ons adres is: Symon Spiersweg 9, 1506 PS te Zaandam.

Bij vragen of interesse kunt u ons gerust mailen, dit is mogelijk onder het kopje ‘Contact’.