Koelcontainer Verhuur

Koelcontainer Verhuur

Een koelcontainer om al uw goederen gekoeld te vervoeren en te bewaren

Om al uw goederen zo gekoeld mogelijk te bewaren, kunt u het best een koelcontainer gebruiken. Voor een productie of een grote opslagplaats voor uw goederen, een koelcontainer is de perfecte oplossing. De container heeft een koelbereik van -25 tot +25 graden Celsius, de temperatuur kunt u uiteraard zelf regelen. Pro-Drinks verhuurt de containers in twee maten. Het grote voordeel met huren in dat u de koelcontainer niet hoeft aan te schaffen. Aanschaffen zou vervelend zijn, omdat uw opslagbehoefte niet altijd het zelfde is. Wij ontnemen u deze zorg en verhuren de container zolang u deze nodig heeft.

10 ft koelcontainer

De 10 voet kc is geschikt voor een bar of voor een grote partij. De container werkt op elektra en is voorzien van een t-vloer. De 20 ft container heeft een koelbereik van -25 graden Celsius tot +25 graden Celsius.

20 ft koelcontainer

De 20 voet container is zeer geschikt voor grote producties. De container werkt op elektra en is voorzien van een t-vloer. De 20 ft container heeft een koelbereik van -25 graden Celsius tot +25 graden Celsius.

Bij vragen of interesse kunt u ons gerust mailen, dit is mogelijk onder het kopje ‘Contact’