Pussy Lounge NYE 2016/2017

Pussy Lounge NYE 2016/2017

Pussy Lounge NYE
Hoe kun je jouw jaar nog beter beginnen dan samen met de residents, danseressen en een heleboel gekkigheid?! Zet de champagne maar alvast koud, want er is een gloednieuwe editie van Pussy lounge tijdens Oud & Nieuw!

Everybody is a VIP here!
De roze loper ligt klaar, kilo’s vuurwerk worden ingekocht, de danseressen staan al te trappelen en de bubbels worden koud gezet. De voorpret kan niet vroeg genoeg beginnen dus de party outfits kunnen alvast worden besteld; Oudjaarsavond 2016 belooft nu al legendarisch te worden.

Line-up
Het jaar afsluiten doen we natuurlijk alleen met de beste Freestyle artiesten die garant staan voor een lading gekkigheid waar je u tegen zegt. De residents verwelkomen ook een nieuwe gast op het podium die zijn Pussy lounge debuut maakt tijdens New Years Eve, namelijk niemand minder dan Brennan Heart!

Paul Elstak
Darkraver
Ruthless
The Viper
Brennan Heart
Mark with a K
Dana
Vince
Bass-D
Francois
Potato