Social Garden 2015

Social Garden 2015

The Social Garden

In hartje zomer op zaterdag 11 juli slaan Super Social en Waterkant de handen ineen en presenteren ze een intiem nieuw festival op een prachtig en uniek stukje natuurgebied aan ‘t Nieuwe Meer in Amsterdam: The Social Garden.

Elk zullen ze een podium hosten met daartussen een hoop ruimte waar je even lekker met voetjes in het water kunt hangen. Het zal dan ook een festival worden waar het net zoveel zal gaan om het samenzijn en simpelweg gezelligheid als de geprogrammeerde artiesten. De line up wordt eind mei bekend gemaakt.

Maar de voetjes zullen ook zeer zeker van de vloer gaan! Het Super Social podium zal een verlengde worden van dat wat je nu normaal gesproken wekelijks op de donderdagavond voorgeschoteld krijgt in de Chicago Social Club. Het wordt een muzikaal breed opgezette stage waar stijlen als pop, (nu)disco, disco, house, future en UK hun weg zullen vinden in een mix van vaste residents en gast DJs en dat allemaal vooral met een zeer hoog party gehalte.

En welke combinatie beter, voor de andere stage aan de oevers van ‘t Nieuwe meer, dan die met Waterkant!
Waterkant is de nieuwe horeca hotspot van Amsterdam, ge├»nspireerd door het mooiste stukje Paramaribo. En precies die tropische warmte kun je hier terug verwachten waar de muziek zal vari├źren van roots/reggea via Hiphop en R&B naar Surinaamse poku en terug.

Samengevat zal de losgeslagen feestgehalte van Super Social en de tropische warmte van Waterkant gecombineerd met het uniek stukje natuurgebied aan ‘t Nieuwe Meer, wat zeer goed bereikbaar is vanuit de stad (kleine 10min fietsen vanaf ‘t Olympisch Stadion) zorgen voor een intieme en betoverende festival ervaring. Dat allemaal omringd door het groene bos aan je ene zijde en de zon boven het water van ‘t Nieuwe Meer aan de andere.